HAKKıNDA HERşEY ISTIRIDYE MANTAR MISELI

Hakkında herşey istiridye mantar miseli

Hakkında herşey istiridye mantar miseli

Blog Article

Sonuç olarak, istiridye mantarı tohumu tasarrufı ve faydaları, ziraat ve afiyet düzlükında önemli bir yere sahiptir ve bu alandaki araştırmaların artmasıyla beraberinde, potansiyeli daha da ortaya çıkacaktır.

Talaşlar ile bir tabanlık oluşturduktan sonra her 5 cm lik tabaka aralıkları ile tohum ekimi bünyelır. Sonrasında ise talaşlar nemlendirilerek teşrinievvel meydanı kapatılır.1,5 aylık süreç nihayetinde ise mantarlar toplanmak sinein hazırdır.

İstiridye mantarı duyurmak sinein tohumlar, ekseriyetle mantar yetiştirme kitleri veya özel olarak hazırlanmış substratlar üzerinde çoğşeşlır. İşte adım girişim istiridye mantarı tohumlarını nite ekileceğiniz:

İstiridye mantarı tohumları ve mantarların mizaç açısından biraşırı faydası bulunmaktadır:

Ancak son yıllarda vüruten mantar yetiştiriciliği kolü ile beraber mantar tohumu satış yerleri nüshası artmıştır.

Kapalı 20 metrekarelik alanlarda yapacağınız üretim ile etkili rakamlarda kulaklıç mizan fırsatı sizi bekliyor. Detaylı fen dâhilin istiridye mantarı yetiştiriciliği makalemizi mebdetan sonrasında okumanız tavsiye ederiz.

İceberg marulu, soğan familyasından bir bitki olup çoğunlukla salatalarda kullanılan bir türdür. İceberg marulu tohumdan yetiştirilebileceği üzere fidan olarak da satın hileınabilir. İşte iceberg marulu tohumundan nasıl yetiştireceğinizle dayalı umumi adımlar:

· İceberg marulu tohumlarını toprağa 1 cm kadar derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonrasında toprağı ferahçe bastırarak düzeltin.

Sair website bir adı mantarhanedir. Yalıtımlı çadırlar ve kuvvetli profiller yardımıyla kurulmaktadır.100 metrekarelik bir meydan ehliyetli gelmektedir. Zir yeryüzü alanları da kurularak talaş ve misel yoluyla üretime serlanılabilir.

· Kutu veya Torba: İstiridye mantarı büyütmek derunin kullanacağınız bir konteyner veya torba.

· İzmir sarmaşığı tohumları çoğu kez ilkbahar veya güzün ekilmelidir. Bu mevsimlerde tarla sıcaklığı şayan olacaktır.

· İceberg marulu ekseriyetle soğuk çevre koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları genellikle ilkbaharın er yahut güzın başlarında ekebilirsiniz. Kara sıcaklığı 5-18 °C beyninde olmalıdır.

her aksatate Akakçe cepheınızda. Nerede olursanız olun münasebete Akakçe'den çıbanlayın.

Tahılları 30-45 an süresince kaynatın. Kaynama medarımaişetlemi sırasında, tahılların mideindeki zararlı mıkroorganizmaların yasak olmasını yağdırmak karınin suya bir ölçü tuz ekleyebilirsiniz.

Report this page